≡ Menu

Apartmaji v Umagu

Apartmaje v Umagu najdete s pomočjo spodnjega iskalnika, kjer vpišete željene termine in pritisnete Išči. Tako si zagotovite najnižjo ceno med ponudniki na spletu.
Spodaj najdete opise nekaterih apartmejev v Umagu, fotografije in druge informacije, ki vam bodo pomagali pri odločitvi.

Apartmaji v Umagu

Apartmaji v Umagu

Residence Lavanda ***

Na lepi lokaciji v turističnem naselju Zambratija pri Umagu se nahaja večstanovanjska hiša Residence Lavanda. V njej vam nudijo najem treh prostornih in sodobno opremljenih apartmajev za 4, 6 oz. 8 oseb. Vsak apartma nudi balkon s pogledom na morje, klimo, brezžični internet ter televizijo.

Gostom je nuden manjši zunanji bazen ter terasa za sončenje. Plaža je oddaljena le nekaj minut hoda, v bližini je trgovina. Umag je oddaljen 5km vožnje.

Villa Badi ***

Villa Badi se nahaja v vasici Lovrećica, 5km južneje od središča Umaga. Gostje lahko najamejo 15 dvoposteljnih sob, 4 družinske sobe ter 3 apartmaje za 4 osebe. Nekatere sobe so opremljene z čajno kuhinjo, vsaka soba in apartma pa nudita klimo in balkon. Na območju hiše lahko dostopate do brezžičnega interneta.

Na prostem je večji zunanji bazen, terasa, restavracija, lahko pa koristite tudi wellnes usluge. Plaža je oddaljena 3-4 minute sprehoda.

Olive Charm ****

Apartmaji Olive Charm se nahajajo v manjši vasici Rožac zraven družinske predelovalnice olivnega olja. Izbirate lahko med studiem za 4 osebe ter apartmajem za 2-4 osebe. Vsak apartma ima balkon ali manjšo zunanjo teraso, klimo ter satelitsko televizijo. Dostopate lahko tudi do brezžičnega interneta.

Na prostem je vrt za sončenje in druženje, lahko tudi okušate sveže stisnjeno olje. Plaža v vasi Đuba je oddaljena 20 minut hoda, središče Umaga pa 2km.

Apartmaji Jadran ***

V bližini morja in plaže v kraju Zambratija stoji apartmajska hiša Apartmaji Jadran. Na voljo so apartmaji za 2 oz. 4 osebe z klimo, brezžičnim internetom, balkonom ter televizijo.

Na prostem lahko uporabljate pribor za žar ali pa se sproščate na prijetnem vrtu s teraso. Najbližja plaža je oddaljena le minuto ali dve hoda, v bližini je tudi trgovina ter nekaj gosinskih lokalov. Umag je oddaljen 4km.

Apartmaji Suzy ***

Apartmaji Suzy so del velikega apartmajskega naselja Katoro pri Umagu. Izbirate lahko med manjšim studiem za 2 osebi ter dvema apartmajema za 4-5 oseb. Apartmaja nudita balkon / teraso, vse tri enote pa so klimatizirane, opremljene z televizijo ter brezžičnim internetom. Hišni ljubljenčki so dobrodošli.

Ob hiši je manjši vrt z žarom. V bližini so teniška in nogometna igrišča, plaža pa je oddaljena le nekaj minut.

Dodatne apartmaje v Umagu najdete preko te povezave.

Dodatni apartmaji in prenočišča

Nazaj na prvo stran apartmaji Umag.