≡ Menu

Mobilne hišice v Umagu

V Umagu in njegovi okolici najdete tudi mobilne hišice, ki so vedno bolj priljubljena oblika preživljanja dopusta za družine in večje družbe.

Spodaj najdete kratko predstavitev nekaterih mobilnih hišic v Umagu in njegovi okolici. Več informacij lahko dobite na posamezni povezavi, kjer lahko mobilne hišice tudi brezplačno rezervirate, plačate pa ob prihodu.

Mobilne hišice so zelo zasedene, zato smo za vas poiskali nekaj prostih terminov za poletno sezono v terminu sobota – sobota. Preverite seznam terminov in cen. Priporočamo tudi ogled strani NAJNIŽJE CENE, kjer najdete najbolj ugodne najeme mobilnih hišk na Hrvaškem razdeljene po terminih.

Kamp Park mobilne hišice

Veliko število mobilnih hišk za vse okuse in dobro poskrbljeno za otroke, saj najdete v sklopu kampa bazene, igrala in razna športna igrišča. Dodatne fotografije in cene najdete na tej povezavi. Nekaj prostih terminov najdete spodaj ali na posebni strani Prosti termini.

Mobilne hišice Kamp Umag

Adriatic kamp

20 mobilnih hišic, ki se nahajajo na mirni lokaciji. Kamp je dobil že nekaj nagrad za urejenost, tako da je odlična izbira za dopust. Preverite več informacij o kampu na tej povezavi. Proste termine za avgust in september najdete spodaj ali na Prosti termini v Umagu.

Mobilne hišice Adriatic Umag

Superior mobilne hišice

V Kamp Park Umag najdete tudi Superior mobilne hišice, ki vas bodo takoj očarale. Hiške s štirimi zvezdicami so lepo opremljene, dobro pa je poskrbljeno tudi za okolico. Preverite podrobnosti na tej povezavi ali si oglejte nekaj prostih terminov na strani termini in cene za najem.

Superior mobilne hisice Umag

Solaria mobilne hišice

Tudi Solaria mobilne hišice imajo 4* in se nahajajo ob plaži, vendar je na žalost ponudba nekoliko manjša, tako da so zelo hitro zasedene. Preverite podrobnosti na tej povezavi in si oglejte cene, fotografije in okolico kampa. Nekaj prostih terminov najdete na spodnjih povezavah ali na strani Termini in cene.

Solaria mobilne hisice Umag

Kamping Park Umag

Velike mobilne hišice za 6 osebe na dobri lokaciji. Preverite več podatkov o ponudbi na tej povezavi. Cene po terminih si lahko ogledate na strani Prosti termini.

Happy kamp

Še ena odlična izbira za najem mobilne hišice v Umagu v camping Park Umag. Oglejte si ponudbo in preverite proste termine, saj se zelo hitro zapolnijo. Na voljo je 10 mobilnih hišk, več informacij na tej povezavi. Cene lahko preverite po terminih na strani Prosti termini.

Najem mobilne hišice

Mobilne hišice v Umagu in okolici objavljamo tudi v naših novicah, kjer veliko krat objavimo kakšne akcije in posebne ponudbe za cenovno ugodno rezervacijo.

Vabimo vas, da se prijavite z vpisom vašega email naslova in občasno boste dobili novice in obvestila o ponudbi apartmajev in mobilnih hišic v Umagu.