≡ Menu

Do Umaga z avtobusom

Če bi se radi odpravili v Umag in nimate lastnega prevoznega sredstva, je na voljo še nekaj drugih prevozov, da se odpravite v Umag. Spodaj bomo navedli nekaj primerov, kako se lahk odpravite v Umag z lastnim prevoznim sredstvom po ugodni ceni.

V Umag se lahko odpravite z avtobusom. Preverite ponudbo prevozov na vaši najbližji večji avtobusni postaji. Glede na to, da obiskovalci strani apartmajiUmag.com prihajajo iz vseh koncev Slovenije, je možnosti za vstopno postajo res veliko. Preverite torej kakšne so možne povezave, da pridete do Umaga z avtobusom.

Preverite lahko tudi na kakšni mednarodni strani za avtobuse. Ena izmed takšnih je tudi getbybus, ki deluje tudi na Hrvaškem in vas tako lahko odpelje iz različnih Hrvaških mest do Umaga.

Če ste mlajši ali ste pripravljeni na nekoliko neobičajen pristop, lahko uporabite tudi kakšen skupni prevoz do Istre. Na strani prevozi org najdete veliko mednarodnih prevozov in tudi do Umaga se bo našel kakšen prevoz. Tako lahko tudi kombinirate in se z enim prevozom pripeljete do Ljubljane, kjer je največ vstopnih in iztopnih točk in z drugim zapeljete do Umaga. Seveda je spet odvisno iz katerega konca Slovenije prihajate in koliko vas potuje.

To sta samo dva laternativna predloga, kako se lahko odpravite do Umaga.