≡ Menu

Privat apartmaji v Umagu

Privat apartmaji v Umagu so na voljo na različnih lokacijah in ne glede na to v katerem delu Umaga bi radi bivali, lahko preko naše strani najdete kakšen manjši privat apartma v Umagu.

Za iskanje uporabite iskalnik apartmajev na desni strani ali tistega, ki ga najdete na tej strani.

V iskalnik vpišite svoje želje in preverite ponudbo med rezultati. Med filtri na levi strani boste izločili hotele in drugo ponudbo prenočišč v Istri in tako preverili samo manjše apartmaje, ki so v družinski lasti.

Posebej bodite pozorni na lokacijo apartmaja, ki jo lahko najdete s klikom na gumb za zemljevid. Pokazala se vam bo točna lokacija privat apartmaja in tudi drugih prenočišč, ki ste jih izbrali med iskanjem.

Tako lahko na hitro ugotovite, koliko so apartmaji oddaljeni od morja, kakšna je oddaljenost od centra Umaga, tenis igrišč, če vas zanimajo in drugih stvari, ki so vam pomembne. Pri raziskovanju ponudbe ne pozabite preveriti apartmajev Dante, Riviera, vile Bacio, Old Town in Umag Centar. V kolikor vam je pomembno, da ste nekje blizu centra mesta, je slednji še posebej zanimiv, zraven tega pa ima še odlično oceno.

S pomočjo iskalnika si prav tako lahko ogledate apartmaje Neno in hišo Clara. Obe namestitvi imate odlične ocene s strani gostov, tako da bo dobra ideja, če obiščete katerega izmed njih. Oba najdete s pomočjo iskalnika na desni strani.

To je samo nekaj predlogov kako lahko najdete ugoden privat apartma v Umagu. Glede na veliko ponudbo, ki jo tukaj najdete boste zagotovo našli še kak prost privat apartma tudi v najbolj zasedenih terminih in se tako odpravili tja na kratek vikend paket.