Apartmaji Umag

≡ Menu

Ponudba mobilnih hišic

Na strani mobilne hišice v Umagu lahko sedaj najdete kratko predstavitev hišic, ki jih najdete južno od kraja Umag in se nahajajo v velikem kampu v bližini kraja Karigador.

Mobilne hišice so na voljo pri štirih različnih ponudnkih in so različnih kvalitet, tako da vam priporočamo, da preverite vse štiri in se odločite za tistega, ki vam najbolj odgovarja.

Na povezavah lahko najdete več fotografij, kjer najdete notranjost hišk, prav tako pa lahko vidite, kako je urejen predprostor. Skupno vsem štirim ponudnikom je seveda kamp, kjer najdete veliko igral, zunanji bazen, gusarsko ladjo in številne druge aktinosti za otroke in mlade, tako da je ta kamp primeren za družine z malimi otroki.

Mobilne hišice so tudi najbolj primerna oblika aktivnega dopusta za družine, tako da je povpraševanje po njih predvsem s strani staršem z malimi otroki.

Velika zasedenost mobilnih hišic

Če si tudi vi želite preživeti svoj dopust v mobilnih hišicah nekje na Hrvaškem, je sedaj že zadnji čas, da si rezervirate svojo, saj se zelo hitro zapolnijo.

Ponudba mobilnih hišic je na Hrvaškem in še posebej v Istri zelo omejena, zraven tega pa vpliva na to, da težje dobite prosto hiško tudi to, da se veliko družin odloči za 14 dnevni dopust.

Tako se mobilne hišice zelo hitro zapolnijo ali pa vam ostanejo samo tiste manj kvalitetne in v kampih, kjer nimajo tako dobro poskrbljeno za otroke, kot v kamp parku v Umagu.

Na strani mobilne hišice v Umagu najdete kratek opis in povezave do štirih ponudnikov mobilnih hišic v bližini Umaga. Tam si lahko ogledate fotografije, preverite proste termine in cene.

V koliko bi potrebovali pomoč pri iskanju prostih mobilnih hišic, nas lahko tudi kontaktirate. V vsakem primeru pa vam priporočamo, da si jih rezervirate čim prej, saj se zelo hitro zapolnijo, še posebej Superior mobilne homes, ki jih najdete na strani.

Prosti apartmaji v Umagu in okolici

Glede na to, da se hitro približujemo bolj zasedeni sezoni v Umagu, si je potrebno apartma rezervirati pravočasno. Če čakamo na kakšne last minute ponudbe na Umag seveda včasih še vedno lahko dobimo kakšne dobre ponudbe, ampak moramo biti dokaj fleksibilni pri izbiri datuma.

Tako si je veliko bolje rezervirati prenočišče nekaj časa v naprej in apartmaji v Umagu so zasedeni že veliko prej. Tja se zraven slovencev odpravi tudi veliko drugih turistov iz najrazličnejših držav, tako da je pametno, da si apartma v Umagu rezerviramo kakor hitro imamo datume za naš dopust.

Prosti apartmaji s pomočji iskalnika

Proste apartmaje najlažje najdemo s pomočjo iskalnika na naši strani. Tako preverimo samo tiste apartmaje, ki so v iskanem terminu dejansko prazni in ne rabimo iskati preko vseh apartmajev, saj jih je Umagu zelo veliko.

Preverite iskalnik na desni strani ali uporabite tistega na strani apartmaji v Umagu.

Novi apartmaji v Umagu

Na naši strani Apartmaji Umag se trudimo, da postopoma dopolnjujemo zbirko apartmajev, ki jih lahko najdete v Umagu ali okolici.

Ponudbo si lahko ogledate na strani Apartmaji ali na prvi strani in dodatne apartmajev, ki jih uvrstimo na stran, običajno damo na dnu strani. Tako lahko enostavno vidite tiste apartmaje, ki smo jih v zadnjih dneh dodali.

Zraven tega lahko ponudbo apartmajev v Umagu spremljate tudi s pomočjo našega iskalnika. V iskalnik, ki ga najdete na desni strani vpišite datume, ki vam ustrezajo in število oseb, ki se bo odpravilo na dopust. Za tem pritisnite na gumb Išči, da iskalnik preveri vsa prenočišča, ki so v izbranih datumih prosta.

Na strani z rezultati lahko preverite nove apartmaje v Umagu in v njegovi bližini in pridobite dodatne informacije za vsak posamezen apartma.

Preko povezave ga lahko enostavno rezervirate preko spleta in tako izkoristite brezplačno rezervacijo apartmaja za veliko večino ponudnikov. Apartma za poletni dopust je priporočljivo rezervirati dokaj hitro, saj so tudi novi apartmaji v Umagu hitro zasedeni, tako da vam kasneje ostanejo še samo slabši apartmaji in tisti, ki so nekoliko bolj oddaljeni od morja. Takšnih apartmajev pa večina ne želi, tako da je bolje, da svoj apartma rezervirate dovolj hitro.

Uporabite iskalnik za iskanje novih apartmajev v Umagu.

Do Umaga z avtobusom

Če bi se radi odpravili v Umag in nimate lastnega prevoznega sredstva, je na voljo še nekaj drugih prevozov, da se odpravite v Umag. Spodaj bomo navedli nekaj primerov, kako se lahk odpravite v Umag z lastnim prevoznim sredstvom po ugodni ceni.

V Umag se lahko odpravite z avtobusom. Preverite ponudbo prevozov na vaši najbližji večji avtobusni postaji. Glede na to, da obiskovalci strani apartmajiUmag.com prihajajo iz vseh koncev Slovenije, je možnosti za vstopno postajo res veliko. Preverite torej kakšne so možne povezave, da pridete do Umaga z avtobusom.

Preverite lahko tudi na kakšni mednarodni strani za avtobuse. Ena izmed takšnih je tudi getbybus, ki deluje tudi na Hrvaškem in vas tako lahko odpelje iz različnih Hrvaških mest do Umaga.

Če ste mlajši ali ste pripravljeni na nekoliko neobičajen pristop, lahko uporabite tudi kakšen skupni prevoz do Istre. Na strani prevozi org najdete veliko mednarodnih prevozov in tudi do Umaga se bo našel kakšen prevoz. Tako lahko tudi kombinirate in se z enim prevozom pripeljete do Ljubljane, kjer je največ vstopnih in iztopnih točk in z drugim zapeljete do Umaga. Seveda je spet odvisno iz katerega konca Slovenije prihajate in koliko vas potuje.

To sta samo dva laternativna predloga, kako se lahko odpravite do Umaga.